Vélemények a Budai KardioKözpont munkatársairól
Vélemények a Budai KardioKözpont munkatársairól

Számunkra kiemelten fontos pácienseink véleménye így lehetőséget biztosítunk minden nálunk járt ügyfél részére, hogy anonim módon véleményezze az ellátás színvonalát, az orvosnál töltött időt és a recepció munkatársait. Ötleteikkel folyamatosan javítani tudjuk a szolgáltatásaink színvonalát.

prof. dr. Blaskó György:

„Maximálisan hozzáértőnek és jártasnak tűnt a szakterületén. Részletes tájékoztatást adott, és a hosszútávú lehetőségekről is beszélt gyermekvállalás szempontjából, ami egy nőnél nagyon fontos."

Dr. Kapocsi Judit PhD:

"Kedves, szakmailag magasszintű támogatást ad,körültekintő és a problémát nem zárja le csak egy találkozoval, tehát visszamérésre is kiváncsi, értékelést - tanácsot ad. Köszönöm"

Dr. Kósa Éva:

"Széleskörű tájékozottság és szakismeret mély tudás és tapasztalat mellett szerény és közvetlen hangnem. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy óra alatt többet jutottam előre mint ezelőtt fél év alatt sok helyre járogatva."

Dr. Vaskó Péter

"Gyors időpont, nagyon kedves volt doktor úr és a személyzet is. Külön értékeltem, hogy doktor úrral mindent nagyon jól meg lehetett beszélni. Nagyon elégedett vagyok az egész rendszerükkel, alaposságukkal és kedvességükkel!"

"Alapos vizsgálat. Hatalmas szaktudás. Kedvesség. Emberségesség. Az asszisztens Katát is nagy nagy dicséret illeti, szakmailag és emberileg is. "

"Dr. Vaskó Péternél 2x jártam Intézményükben. Rendkívül nagy tudású, felkészült, alapos. Betegségemről kikérdezett, megvizsgált. Rám szánta az időt, válaszolt kérdéseimre, elmagyarázta, hogy mit "talált" Mindezt közérthetően, türelmesen. Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem!!! "

"Maximálisan elégedett vagyok, kimondottan jó a véleményem, gyakorlatilag minden tekintetben. Minden a recepciónál kezdődik..., mosoly, inetlligencia, kedvessség, kitűnő eligazitás fogadott. Dr.VASKÓ PÉTER magabiztos és jó szakember benyomását keltette-örülök, hogy Hozzá kerültem."

"Kellemes, megnyugtató hangulat, nagyon célirányos és hatékony vizsgálatok, preciz és teljesörű tájékoztatás."

"Alapos, pontos, figyelmes. Meghallgat, tanácsai megfontoltak, betarthatóak."

"Végtelenül kedves, türelmes és nagy szakmai tudással rendelkező orvos. Fontos volt számomra, hogy mint beteg tisztában legyek (számomra is érthetően) betegségemmel, a további kezelések, lehetőségek tükrében."

"Dr Peter Vasko Were very friendly Informative helpfull and He solved all my problems which were followed me for 5-6 years Im very thank full for him i cannot do anything but to HIGHLY RECOMMEND HIM TO EVERYONE!" 

 
FACEBOOK CSOPORTOK