Rólunk mondták
Vélemények a Kardioközpont munkatársairól

Vélemények a Kardioközpont munkatársairól

Számunkra kiemelten fontos pácienseink véleménye így lehetőséget biztosítunk minden nálunk járt ügyfél részére, hogy anonim módon véleményezze az ellátás színvonalát, az orvosnál töltött időt és a recepció munkatársait. Ötleteikkel folyamatosan javítani tudjuk a szolgáltatásaink színvonalát.

prof. dr. Blaskó György:

„Maximálisan hozzáértőnek és jártasnak tűnt a szakterületén. Részletes tájékoztatást adott, és a hosszútávú lehetőségekről is beszélt gyermekvállalás szempontjából, ami egy nőnél nagyon fontos."

Dr. Kapocsi Judit PhD:

"Kedves, szakmailag magasszintű támogatást ad,körültekintő és a problémát nem zárja le csak egy találkozoval, tehát visszamérésre is kiváncsi, értékelést - tanácsot ad. Köszönöm"

Dr. Kósa Éva:

"Széleskörű tájékozottság és szakismeret mély tudás és tapasztalat mellett szerény és közvetlen hangnem. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy óra alatt többet jutottam előre mint ezelőtt fél év alatt sok helyre járogatva."

Dr. Vaskó Péter

"Gyors időpont, nagyon kedves volt doktor úr és a személyzet is. Külön értékeltem, hogy doktor úrral mindent nagyon jól meg lehetett beszélni. Nagyon elégedett vagyok az egész rendszerükkel, alaposságukkal és kedvességükkel!"

"Alapos vizsgálat. Hatalmas szaktudás. Kedvesség. Emberségesség. Az asszisztens Katát is nagy nagy dicséret illeti, szakmailag és emberileg is. "

"Dr. Vaskó Péternél 2x jártam Intézményükben. Rendkívül nagy tudású, felkészült, alapos. Betegségemről kikérdezett, megvizsgált. Rám szánta az időt, válaszolt kérdéseimre, elmagyarázta, hogy mit "talált" Mindezt közérthetően, türelmesen. Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem!!! "