7 napos Holter EKG

7 napos Holter EKG

Létrehozva: 2021.02.10 16:17 Módosítva: 2021.06.18 15:38

A KardioKözpontban elérhető már 72 órás vagy akár 7 napon át tartó vezeték nélküli Holter EKG vizsgálat is. A hosszabban tartó monitorozással még pontosabb diagnózis érhető el, és így akár a ritkább panaszokat okozó kórképek is kiszűrhetőek.

 

Jelentkezzen be 7 napos Holter EKG-ra online vagy telefonon!

KardioKözpont - természetesen biztonságban

+36 70 610 3847

 

 

Mitől más az új, akár 7 napon át viselhető Holter készülék?

A Magyarországon egyedülállónak számító Holter készülék mérete 85x80x15 mm, súlya mindössze 32 gramm. Kis méretének köszönhető, hogy mind a férfi, mind a női testen kitűnően alkalmazható. Mellkasra rögzíthető, 3 csatornás elvezetéssel rendelkezik, egyetlen gombnyomással bekapcsolható, könnyen és kényelmesen kezelhető.

 

Milyen panaszok esetén lehet szükséges a Holter EKG?

  • szívdobogás érzés
  • magas vérnyomás
  • nehézlégzés
  • szédülés, gyengeség
  • mellkasi fájdalom

 

 

Vezeték nélküli, így viselete kényelmes. Ellenben a korábbi fejlesztésű modellekkel, a 7 napos vezeték nélküli Holter készüléket naponta egy rövidebb időre - fürdés, tusolás alatt - le szabad venni, utána pedig minden probléma nélkül visszahelyezhető. Így a pácienseknek továbbra is zavartalanul folytathatják napi rutinjukat.

 

A készülék képes akár 7 napon keresztül rögzíteni a szív elektromos jeleit, így a legtöbb megbetegedés kiszűrhető. A hagyományos 24 órás mérések során nem minden esetben derülnek ki a panaszok okai, ezért fejlesztették ki az új vezeték nélküli 7 napos Holter készüléket.

 

Környezete nem fogja látni a vezetékeket, hiszen a 7 napos Holter EKG vezeték nélküli

Nincsenek nyakba vagy derékra akasztható tokok, használata a ruha alatt teljesen észrevétlen, viselése kifejezetten kényelmes.

 

Téma szakértője

 

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

Prima Medica Egészséghálózat