Kapcsolat

Kapcsolat

I. kerület, Széll Kálmán téri rendelő

Cím:1015 Budapest, Ostrom 16. II.em./6. (28-as kapucsengő)

Tel:+36 70 610 3847

E-mail:info@kardiokozpont.hu

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 08:00-20:00

Megközelítés:

Villamos:4, 6, 17, 56, 56A, 61, 59  (Széll Kálmán Tér)

Metró:piros M2 (Széll Kálmán Tér)

Egyéb kapcsolatok: Skype: kardiokozpont | Facebook oldal: Kardioközpont

III. kerület, Kolosy téri rendelő

Cím:1036 Budapest, Lajos utca 66.Buda Square Irodaház 'B' lépcsőház, V. emelet. A főbejárat az Unicredit Bank és a bíróság bejárata között van.

Tel:+36 70 610 3847+36 70 940 0099

E-mail:info@kardiokozpont.hu

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 08:00-20:00

Egyéb kapcsolatok: Skype: kardiokozpont | Facebook oldal: Kardioközpont

Érkezés

Megkérünk minden kedves Páciensünket, hogy a szükséges adminisztráció miatt érkezzen 15 perccel korábban rendelőnkbe. A vizitekre hozza magával TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges, illetve Prima Medica Egészségkártyáját (ha már rendelkezi vele). A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával korábbi leleteit is! Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk kerekesszékes Pácienseinket, hogy az Ostrom utcai épületnél az akadálymentesített bejutást rendelőinkbe kizárólag előzetes kérés alapján tudjuk biztosítani! Kérjük bejelentkezéskor jelezzék kollégáink számára, hogy megszervezhessük kényelmesebb közlekedésüket! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!


Időpont lemondás

Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az idõpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az idõpontot megelõzõen mondja le! Kérjük, ne vegye el mások elől a helyet. Megértését köszönjük! Ellenkező esetben a vizitdíj 50%-át felszámítjuk a következő megjelenés alkalmával.


Egyéb információk

Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására az Kardioközpontot választotta. Orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával a Kardioközpont biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét (30 perc) ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része, ezáltal az Ön által az érdeklődés illetve bejelentkezés során megadott, általunk elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Kardioközpont a Prima Medica Egészségközpontok (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kft-nek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.


További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat.
A velünk való kapcsolat felvételével Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
A KardioKözpont üzemeltetője a West Health Kft (1015 Budapest, Ostrom u. 16.).
Adószáma: 24237961-2-41
Adatkezelési regisztrációs szám: NAIH-61115/2012.

Utolsó módosítás: 2023.06.14 18:33

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK