Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük a bizalmát, hogy minket választ. Vizsgálati, konzultációs, kezelési időpontokkal az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére:

Cím: 1015 Budapest, Ostrom utca 16.
E-mail cím: info@kardiokozpont.hu
Telefonszám: +36 70 610 3847

Csatlakozzon Ön is Szívbetegséggel-teljeses életet Facebook csoportunkhoz! A közösségben egymás támogatásával és a Budai KardioKözpont szakmai hátterével kap hasznos tanácsokat! 

Facebook oldal: Kardioközpont

Facebook csoport: Szívbetegséggel-teljes életet

Megközelítés

Kardio Központunkat Budapest I. kerületében, az Ostrom u. 16. szám alatt található. Bejutáshoz kérjük az "14" kapucsengőt megnyomni.

Központunk frissen nyitott, három rendelős orvosi központ. Vendégeink kényelmét hangulatos váró, figyelmes személyzet, színvonalas rendelőhelységek biztosítják. Látogasson meg minket, hogy egészségét kényelmes körülmények között őrizhesse meg! Rendelőink a legmodernebb eszközökkel lettek felszerelve, hogy a legátfogóbb és legpontosabb eljárásokkal tudjuk az ön egészséget megőrizni, visszaállítani.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

4-6 villamossal / piros metróval a Szél Kálmán térig, majd onnan gyalog kb. 5 perc

Megközelítés autóval:

Szél Kálmán tér felől - Ostrom u.
Clark Ádám tér felől - Bem rkp. - Csalogány u. - Széna tér - Szél Kálmán tér (Krisztina krt. és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.
Nyugati pályaudvar felől - Szent Isván krt. - Margit híd - Margit krt. - Széna tér - Szél Kálmán tér (Krisztina krt és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.
Óbuda felől - Margit krt. - Széna tér - Szél Kálmán (Krisztina krt és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.

Fizető parkolási lehetőség az utcában illetve a Mammut üzletközpontban.

Érkezés:

Megkérünk minden kedves Vendégünket, hogy a szükséges adminisztráció miatt érkezzen néhány perccel korábban rendelőnkbe. A vizitekre hozza magával TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges. Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Tisztelt Betegünk!

Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására a Kardio Központot választotta. Orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával a Kardio Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét (30 perc) ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Köszönjük, hogy a Budai KardioKözpontot tisztelte meg bizalmával!

 

Térkép

A Kardio Központ üzemeltetője a West Health Kft (1015 Budapest, Ostrom u. 16.).
Adószáma: 24237961-2-41
Adatkezelési regisztrációs szám: NAIH-61115/2012.

 

FACEBOOK CSOPORTOK