Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr. Sztancsik Ilona !

Szívritmus zavarom már gyerek koromban is volt elvétve,mire felnőtt lettem rendszeressé vált és magas vérnyomásom! kb 5 évvel ezelőtt voltam a cardiologusnál és most megint elmentem ! Megállapította hogy enyhe fokú tricuspidalis insuff észlelhető! Kaptam egy gyógyszert amit nem lehet kapni (sotalex mite)Az a kérdésem ,mit lehet tenni,hogy ez rendbe jöjjön,mert teljesen kikészültem ettől!
Tisztelt Varga Henriette!







Köszönöm megtisztelő bizalmát, hogy hozzám fordult.



Pontos választ nem tudok adni, mivel a vizsgálati eredményeket, a ritmuszavar milyenségét, egyéb betegségét, ill. életkorát nem ismerem.



A leírt enyhe fokú tricuspidalis insuff. miatt nem kell aggódnia. Miután nem kapta meg a felírt Sotalolt, kérem forduljon kardiológusához, hogy milyen gyógyszert ajánl helyette!



A ritmuszavar előfordulását több tényező befolyásolhatja, pl. ion hiány, fáradtság, időjárás változás stb. Az időnként jelentkező ritmuszavarral sajnos meg kell tanulni együtt élni.



Mindenképpen életmód változtatást javaslok, pl. táplálkozási szokások megváltoztatása, rendszeres testmozgás a vizsgálati eredmények ismeretében szakember segítségével, természetesen a kardiológusa egyetértése is szükséges.



Remélem sikerült megnyugtatnom Önt!.



Jó egészséget kívánok!



Üdvözlettel:



Dr. Sztancsik Ilona
dr. Sztancsik Ilona
dr. Sztancsik Ilona kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA