Munkatársaink
dr. Vaskó Péter

dr. Vaskó Péter

kardiológus, belgyógyász

  • kardiológiai kivizsgálás, szűrés
  • szúró mellkasi fájdalom kivizsgálása
  • szívritmuszavar kezelése
  • szívelégtelenség kivizsgálása
  • szívultrahang
  • terheléses EKG

Online bejelentkezés az OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Dr. Vaskó Péter kardiológus több évtizede foglalkozik kardiológiai betegségek diagnosztikájával, kezelésével. Szakmai pályája alatt volt osztálvezető főorvos, ambulancia vezető - így mindennapi gyakorlata van a kardiológiai betegségek - szívritmuszavarok, iszkémiás szívbetegség, szívinfarktus, szívelégtelenség, magasvérnyomás, érelmeszesedés - diagnosztizálásában, kezelésében, hosszú távú követésében. Szakmai tudását repülőorvostan szakvizsga elvégzésével, és a szakma gyakorlásával is mélyítette, ahol hivatásból adódóan kiemelten fontos a lappangó szívbetegségek kiszűrése, a betegségek megfelelő, magas szintű kezelése.

Panaszok, amikkel dr Vaskó Péterhez fordulhat:

  • szorító mellkasi fájdalom;
  • légszomj, fulladás;
  • szívdobogásérzés;
  • pulzuskihagyás.

Dr Vaskó Péter tanulmányai

1979  Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar - diploma megszerzése.

Szakvizsgái:

Dr Vaskó Péter kardiológus az alábbi szakorvosi vizsgákkal rendlekezik:

  • 1987 Belgyógyászat
  • 1998 Kardiológia
  • 2004 Repülő- és űrorvostan

Társasági tagságok:

Dr Vaskó Péter kardiológus az alábbi orvosi szakmai társaságokban tag:

  • Magyar Kardiológusok Társasága
  • Magyar Repülő- és Űrorvosi Társaság

Dr Vaskó Péter kardiológus magánrendelése Budapesten az Ostrom utca 16. alatt.


Kapcsolódó cikkeink


Orvos válaszol

Orvos válaszol - Pálhegyi Ferenc

Ostrom utca 16.

Tisztelt doktor úr!
Pitvarfibrillációra és flutterre 6 évig sotalexet szedtem, napi 2x 80 mg.-t.A sotalexet most kivonták a forgalomból,és kezelőorvosom concor szedését írta elő napi 2.5 mg-ot. megemlítem még,hogy 77 éves vagyok.Azt szeretném megkérdezni Öntől,hogy egyik napról a másikra átállhatok-e a concorra,vagy fokozatosan hagyjam-e el a sotalexet?Van még ugyanis kb.30 db belőle.
Tisztelt Pálhegyi Ferenc!

Áttérhet a Concorra, de kérdés, hogy erre valóban szükség van e, és milyen véralvadásgátlót szed?
Az áttérés előtt és után ekg-ra lenne szükség.
Javaslom mindenképpen keresse fel kezelő orvosát.

Üdvözlettel:
dr. Vaskó Péter

Páciensek mondták

Very friendly Informative helpfull

Dr Peter Vasko Were very friendly Informative helpfull and He solved all my problems which were followed me for 5-6 years Im very thank full for him i cannot do anything but to HIGHLY RECOMMEND HIM TO EVERYONE!

További vélemények

Kapcsolódó videók


FACEBOOK CSOPORTOK