A szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésében és kezelésében az egészséges táplálkozás köztudottan nagy szerepet játszik. 

Hozzávalók

  • 175 g light sütőmargarin
  • 60 g barnacukor
  • 60 g eritrit
  • 2 cm friss gyömbér, apróra vágva
  • 150 g teljes kiörlésű liszt
  • 85 g zab
  • 70 g mogyoró, apróra vágva

Elkészítés


1. Keverjük össze egy nagy tálban a puha vajat, cukrot, édesítőt és a gyömbért. Apránként adjuk hozzá a lisztet, zabot és mogyorót is, amíg a tészta összeáll.
2. Fedjük le a tésztát, és tegyük hűtőbe minimum 30 percre.
3. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
4. Tegyünk sütőpapírt két tepsibe.
5. Formázzunk korongokat a tepsibe, helyet hagyva a kekszek között.
6. Süssük a kekszeket 12-15 percig, akkor vannak készen ha a kekszek szélei barnák.

Jó étvágyat kívánunk!

Téma szakértője

Specialitások:
Létrehozás ideje: 2022.06.29
Utolsó módosítás: 2022.08.31