A szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésében és kezelésében az egészséges táplálkozás köztudottan nagy szerepet játszik. 

Hozzávalók 4 főre

  • 20 dkg füstölt pisztrángfilé
  • 30 dkg száraz sárgaborsó
  • 1 l alaplé
  • 2 dl tejszín
  • 2 dkg vaj
  • 1 db vöröshagyma
  • fűszerek: só,fehérbors,szerecsendió, babérlevél

Elkészítés

  1. A sárgaborsót a finomra vágott hagymával és a babérlevéllel a hús alaplében puhára főzzük.
  2. Ezután a felét botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a vajat, és a tejszínt, ízesítjük a fűszerekkel, és forráspontig főzzük.
  3. A füstölt halat 1-2 cm-es kockákra vágjuk, és tálaláskor a tányér aljára helyezzük, majd erre tálaljuk a forró krémlevest.

Jó étvágyat kívánunk!

Létrehozás ideje: 2022.06.29
Utolsó módosítás: 2022.08.31