Vélemények

dr. Jenei Zsigmond Máté

dr. Jenei Zsigmond Máté

kardiológus, belgyógyász

Alaposság

Nagyon elégedett vagyok a Doktor úrral. Maximális alapossággal vizsgált ki. Megnyugtató válaszokat kaptam. Csak ajánlani tudom!

dr. Ferenczy Péter

dr. Ferenczy Péter

kardiológus, belgyógyász

Visszatérő páciensek

Minden rendben ment, köszönöm szépen, vissza fogok járni Ferenczy Péterhez.

dr. Müller Gábor

dr. Müller Gábor

belgyógyász, kardiológus

Addig magyarázott míg mindent megértettem

Nagyon elégedett vagyok az időpont betartásával. Biztonság érzetetet adott a korrekt vizsgálat, emberi hangnem, anemnézis feltárása sietség nélkül. A problémám megoldásában együtt működés ( érthető nyelven) a Doktor Úr részéről. Addig magyarázott míg mindent megértettem. Vázolta a jövőben tenni valóimat és lehetőségeimet. Köszönöm

dr. Vaskó Péter

dr. Vaskó Péter

kardiológus, belgyógyász

Hihetetlenül türelmes

 A doktor úr hihetetlenül türelmes, készségesen és kedvesen válaszol minden kérdésre. Érződik, hogy tényleg szívből akar segíteni a problémán, és a szakmai felkészültsége erre maximálisan alkalmassá is teszi. 

dr. Sztancsik Ilona

dr. Sztancsik Ilona

kardiológus, sportkardiológus, aneszteziológus és intenzív terapeuta

Alapos

Különösen jó volt Sztancsik doktornő alapos vizsgálata és körültekintő javaslatai.

dr. Kapocsi Judit PhD

dr. Kapocsi Judit PhD

magas vérnyomás és érkockázat specialista

Kedves és körültekintő

Kedves, szakmailag magasszintű támogatást ad,körültekintő és a problémát nem zárja le csak egy találkozoval, tehát visszamérésre is kiváncsi, értékelést - tanácsot ad. Köszönöm

prof. dr. Blaskó György

prof. dr. Blaskó György

belgyógyász, klinikai farmakológus

Maximálisan hozzáértő

Maximálisan hozzáértőnek és jártasnak tűnt a szakterületén. Részletes tájékoztatást adott, és a hosszútávú lehetőségekről is beszélt gyermekvállalás szempontjából, ami egy nőnél nagyon fontos.

dr. Kósa Éva

dr. Kósa Éva

belgyógyász, angiológus, érszűkület specialista

Empatikus

Nem bántam meg, hogy 180 – 190 km. távolságból a Dr. Kósa Éva doktornő mellett döntöttem. Eddig két alkalommal kerestem fel, maximális figyelmet, kiváló szakmai hozzáállást, türelmet és empátiát tapasztaltam a problémán megoldása, illetve a gyógyulásom érdekében.

Varga Dóra

Varga Dóra

dietetikus, Okleveles táplálkozástudományi Szakember MSc

Remek szakember

Amig benn voltam, éreztem, hogy csak az én problémám érdekli Dórát. Kikérdezett a legapróbb részletekig, majd a szokásaimat és véleményemet is figyelembe véve terelt a helyes irányba. Jó az étrend, amit javasolt. Örülök, hogy megtaláltam ezt a remek szakembert.

Kispál Mónika

Kispál Mónika

pszichológus

Megértő

A pszichológus munkatársuk személyével és (meg)értő figyelmével voltam a leginkább megelégedve. Ezúton is hálás köszönetem Kispál Mónikának!

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok