Türelmes, barátságos

A Doktornő körültekintően átnézte a korábbi leleteimet, megvizsgált, nagyon meg voltam elégedve. Türelmes, barátságos volt.

Kedves, türelmes

Sztancsik doktornő szaktudása, kedvessége, türelme megnyugtatóan hatott, valamint a recepciós hölgyek segítőkészségével vagyok nagyon megelégedve.

Alapos, figyelmes

A doktornő alapos volt: figyelt rám, meghallgatott, megvizsgált, és további vizsgálati lépéseket határozott meg.

Emberi

Sztancsik doktornőnél kedvesebb, hozzáértőbb, emberibb orvossal még nem találkoztam. Nagyon hálás vagyok, hogy hozzá kerültem és ezután is csak hozzá fogok járni.

Alapos

Különösen jó volt Sztancsik doktornő alapos vizsgálata és körültekintő javaslatai.

Legjobb választás

Dr.Sztancsik Ilona a lehető legjobb választás volt, ritkán tapasztalható empátiát, odafigyelést, segítséget, kedvességet kaptam a kimerítő tájékoztatás, aprólékos elemzés, maximális szakmaiság mellett!

Figyelmes

Igazi személyes figyelem a doktornő részéről.

Részletes tájékoztatás

Kellemes környezet, hangulatos váró. Asszisztensek időben tájékoztattak az esetleges csúszásról. A doktornő valamennyi leletemet türelmesen áttekintette, megtudtuk beszélni a további teendőket, Részletes tájékoztatást kaptam az eredményeimmel kapcsolatban. 

Téma szakértője

Kapcsolódó cikkeink

Gyakori kérdések és válaszok a szívrohamról

A szív- és érrendszeri megbetegedések közül a szívinfarktus, az egyik vezető haláloknak számít Magyarországon. Dr. Sztancsik Ilona, a Budai KardioKözpont kardiológusának segítségével válaszolunk, a szívrohamra vonatkozó leggyakoribb kérdésekre.

Orvos válaszol

Tisztel Doktor úr/nő!
Idén nyáron ASD zárásom volt. kb. 2 éve nebevololt szedek a tachicardiara reggel, délben 2,5 mg-ot. Eddig a kontrollon, illetve vizsgálaton max. tachicardiát vettek észre a gyógysze mellett. Több mint 1 éve steroid kezelésben részesülök alap betegségem miatt, myasthenia. Pár hónapja a th.-m ki lett egészítve epherittel. Jó hónapja tapasztaltam többször fáj a fejem, mint máskor olyankor megmértem vérnyomásom, ill. próbáltam a gyógyszer hatását vizsgálni nem az okozza, mert a pulzusom is 100 körül mozog mostanában. A vérnyomásom a szokásos 90-100/70-80-ról 140-120/90-100-ra változott. Mellkas Rtg.-en voltam múlt héten légzőrendszeri betegségem miatt, s a szív mérsékelten balra nagyobbnak lett leírva. Ez ügyben nem küldött tüdőgyógyászom sehova. Az lenne a kérdésem, hogy a gyógyszerek okozhatják a tüneteim és az pedig a szívnél elváltozást. Műtét miatt nem kellene visszamennem kontrollra a kardiológushoz, mivel ő csak 1 év múlva hívott vissza, mert a kontrollon nem talált eltérést.
Előre is köszönöm válaszát!


dr. Sztancsik Ilona
dr. Sztancsik Ilona kardiológus
Tisztelt Mariann!

Panaszait okozhatja a gyógyszeres kezelés változása is. Kardiológusával beszélje meg a myathenia kezelésére kapott gyógyszerek mellett szükséges e a kardiológiai gyógyszerelés megváltoztatása.

Üdvözlettel:

Dr. Sztancsik Ilona

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó videók

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA