Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!



Édesanyám szívbeteg, és két napja esett át aorta billentyű műtéten. A szívbetegség mellett vesebetegsége is van, rendszeres művese kezelésre szorul, továbbá magas vérnyomással küzd.

Sajnos a műtét után azóta is altatásban tartják, mert állítólag ébrenlétkor epilepsziás görcsrohamok jelentkeztek nála. Ilyen problémája viszont eddig soha nem volt. Vizsgálják és gyógyszerezik nála ezt a problémát, de nem tudott még semmit mondani az orvos azzal kapcsolatban, hogy mi várható, így eléggé kétségbe vagyunk esve.

Kérdésem az lenne, hogy ezek a görcsrohamok mitől fordulhatnak elő, ha eddig ilyen problémája nem volt? Lehet műtét utáni szövődmény, vagy komplikáció eredménye? Ha így van, mennyire gyakorinak számít és mennyire súlyosnak, van-e esély a felépülésre?



Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Tisztelettel:

Pap Hajnalka
Tisztelt Papp Hajnalka!



Szívesen válaszolnék, de egy ilyen komplikált betegségben, amiben az édesanyja szenved, nehéz megmondani.

A krónikus veseelégtelenség - főleg a végstádiumú - éppúgy járhat görcsrohammal, mint egy nagy műtét altatással. Sajnos, jósolni sem lehet. Bízzon a kezelő orvosában és kollégáiban, akik az édesanyja állapotáról többet tudnak.



Üdvözlettel:

Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA