Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Nő!



28 éves kismama vagyok (19 hetes) és a problémám a gyakori erős szívdobogás,most terhesség alatt egyre sűrűsödik.Van mikor naponta többször is érzek 2-3 erős dobbanást,van mikor 1-2 hétig semmi problémám nincsen.Nagyon ritkán előfordul,hogy tartósan 5-10 percig is eltart ez az állapot,ilyenkor ájulás közeli álapotban vagyok,erős verejtékezés,kipirosodás és halálfélelem társul hozzá.Sajnos mire orvoshoz kerültem volna ebben az állapotban,addigra mindig elmúlt.

Évekkel ezelőtt voltam emiatt szívultrahangon,természetesen minden tökéletes volt.

Pár hete EKG-t és terheléses EKG-t is csináltak,szintén minden rendben volt.

Mindig azt mondták az orvosok,hogy néha melléüt a szívem,de nem kell vele foglalkozni,mert nem életveszélyes állapot és esetleg lelki oka is lehet,ami kiválthatja,esetleg pànikbetegség vagy most a terhességem miatt hogy talán kevés folyadékot iszom.

A kérdésem,hogy Ön szerint igényelne további vizsgálatot ez a dolog,vagy nem kell foglalkoznom vele?

Előre is köszönöm a válaszát!
Kedves "Kismama"!



A leírás alapján Önnek feltehetően szívritmus zavara van. Az eddig elvégzett vizsgálatok ebből a szempontból nem voltak hasznosak. 24 órás ekg-ra ( Holter monitorozás) lenne szükség, amelyet készséggel elvégzünk,amennyiben bejelentkezik.

Üdvözlettel:

dr.Vaskó Péter



dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA