Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tiszteletem!

Édesapám pacemakerrel élő ember, mivel szívelégtelensége van. Ezen kívűl még érszűkülete és cukorbetegsége is van, de egyik sem súlyos! A legutóbbi kardiológiai kontroll vizsgálaton javasolta az orvosa a Talliton nevű gyógyszer szedését, mivel ha a későbbiekben tovább csökkenne a bal kamra funkciója, lehet hogy nem kellene egy nagyobb teljesítményű pacemakerre cserélni a most meglévőt.Egy hete megállapított ultrahangos bal kamra értéke 42-es volt.

Kérdésem az, hogy Ön szerint is szükséges-e, az új gyógyszer használata, illetve a gyógyszer betegtájékoztatójában az áll, hogy pacemakerrel élő ember nem szedheti!

Kérem segítségét-e fontos kérdés eldöntésében!

Tisztelettel köszönöm a válaszát!
Tisztelt Ábrók Irén!



Egy bonyolult betegségből nem lehet kiragadni egyetlen tényt. A beteget ismerő és a beavatkozást végző orvos feltehetően jobban látja a problémát, mint én.



Üdvözlettel:

Dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA