Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

T.Doktornő!75 éves vagyok.Régóta van rimuszavarom.24 órás holter is kimutatta a ritmuszavart.Az igen tisztelt kardiológus RYTMONORM 300mg gyógyszert irt fel.Elovastam a tájékoztatót hát nem mertem elkezdeni szedni.Sinus bradykardia mellett 1.fokú av blokk.Néhol WENCKEBACH PERIODICITÁS.SINUS PAUZÁK 2624 ms. voltak 10 napja.Most mit csináljak,szedjem vagy nem.Kérem a tisztelt véleményét ez ügyben.Üdvözlettel:Sutta Ödön nyugdíjas.bp.2021.09.22.
Tisztelt Sutta Ödön Úr!

Azt gondolom, jó, hogy nem kezdte el a Rythmonorm szedését. Két ok miatt. Amennyiben jól értette a holter EKG leletét, ezt valóban át kell gondolni. Ha a beteg bármi miatt aggódik attól, hogy a javasolt gyógyszer árthat neki, akkor mindenképpen újra kell konzultálni a kezelést az azt javasoló orvossal.
Ezek általános megfontolások részemről, mivel az Ön részletes adatainak ismerete nélkül szakmailag korrekt vélemény nem adható.
Amennyiben az Ön panasza elsősorban a ritmus zavar (ennek nagyon sok formája van) akkor javasolom, hogy kardiológushoz forduljon, akár úgy is, hogy un. második véleményt kér , az eddigi orvosa mellett egy másik kardiológustól. Erre én nem vagyok megfelelő, mivel nem vagyok kardiológus szakorvos.

Üdvözlettel: Dr. Kapocsi Judit
dr. Kapocsi Judit PhD
dr. Kapocsi Judit PhD magasvérnyomás specialista

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

FACEBOOK CSOPORTOK

Prima Medica Egészséghálózat