Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr.Ferenczy Péter! Tanácsot szeretnék kérni! Covidos voltam… elég könnyen átvészeltem! Azt hittem rendben vagyok! Tévedtem! Eltelt 2-3 hét.. elkezdtem szédülni…( nem volt veszélyey) majd a pulzusom kezdett el huncutkodni! Korábban is magas pulzussal éltem(80-90 körül mozgott),de nem okozott gondott! A napokban viszont 125-135 közötti.. ezt már megérzem sajnos! Mit kellene tennem? Orvostól-orvosig egy gyógyszerért? Vagy fogadjam el,hogy ez a post covid és majd elmúlik? Köszönöm a segítségét!
Kedves Kérdező!

A COVID utáni magas nyugalmi pulzus nagyon gyakori jelenség - tapasztalatom szerint általában néhány héten vagy max. 1-2 hónapon belül normalizálódni szokott. Persze más okai is lehetnek a magasabb nyugalmi pulzusnak - láz, pajzsmirigy túlműködés vagy vérszegénység. Utóbbiak laborvizsgálattal egyszerűen kizárhatók. A tartósan magas nyugalmi pulzus esetén - a kezelés szükségességének megítélésére - kardiológiai vizsgálat javasolt.

Üdvözlettel

Dr. Ferenczy Péter
dr. Ferenczy Péter
dr. Ferenczy Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

FACEBOOK CSOPORTOK

Prima Medica Egészséghálózat

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!