Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt cím!



Az utóbbi 3 napban , miután megiszom a reggeli kávém (AMIT kb 20 éve teszek), és felmegyek az emeletre, heves szívdobogás jön rám. Nem gyanakszom a kávéra, mert amikor munkába indulok és elérek a buszmegállóig, akkor is ez figyelhető meg, mert a megálló egy kis emelkedőn van. Asztmám nincs, vizsgáltak rá. Vérnyomásom alacsony, a pulzusom ellenben ma reggel 144 volt. Tavasszal voltam kardiológusnál, annyi apró kis dolgot mondott hogy valahogy fordítva lélegzem , amit általában még 5 éves kor előtt kinőnek az emberek, én nem tettem. (nem igazán értem), vannak szakaszok amikor a semmiből felgyorsul a pulzusom, de nem mondták hogy bármi bajom lenne. Huma pronol nevű gyógyszert kaptam "szükség esetén".

Kérdésem elég ha ezt szedem "szükség esetén", vagy az ilyen hirtelen fellépő gyors szívverések nem jó jelek? Teszem hozzá nagyon stresszes vagyok sajnos. 35 éves nőbeteg vagyok. Pajzsmirigy problémám nincs, pánikrohamaim voltak tavasszal, azóta antipszichotikummal kezelnek.



Köszönöm válaszukat!
Tisztelt Déri Mónika!



Pontos választ adni csak egy kardiológiai vizsgálat után tudnék.



Üdvözlettel:

Dr. Vaskó Péter

dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA