Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Három éve kezdődött, egy januári hónap után amikor megfáztam, magas lázam volt és antibiotikumot szedtem.Valószínű ennek a mellékhatása a fülemben halható állandó szívdobogás és kb 50% hallás romlás. Minden vizsgálatom negatív..Törödjek bele? Az orvosok szerint igen...mert nem lehet mit csinálni..Önnek mi a javaslata..tudom így látatlanban nehéz...brémer, akupunktúra, energiaadás..már minden alternatívát kipróbáltam...Nem akarom feladni" a remény hal meg utoljára" köszönettel:Becsi Etelka
Tisztelt Bécsi Etelka!



Mivel kardiológus vagyok, ezért erre a problémára nem tudok választ adni.



Üdvözlettel:

Dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA