Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!/NŐ



Raynaud szindrómám van.nebivolol 5mg tabletta adható raynaud szindrómában?Régebben betalocot kaptam szapora pulzusra,de mivel raynaud szindrómám lett/lefekélyesedett az ujjam)váltottak verapamil származékra.Ezt szedtem már elég régóta.Most ismét magas a pulzusom,és a verapamilt kardiológus lecserélte nebivolol 5mg tablettára./napi 1)Kérdésem nebivolol szedhető e raynaud szindrómában?
Tisztelt Barbara!



Először is, meg kellene állapítani, hogy miért szapora a pulzusa. Ezért részletes kardiológiai kivizsgálás szükséges. Az Ön betegségében minden bétablokkoló tipusú gyógyszer meggondolandó. Tehát az okát kellene először tisztázni.



Üdvözlettel:

Dr. Vaskó Péter

dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA