Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! Kicsit összetett lesz a kérdésem. Férjem 44 éves magas vérnyomásos 4 éve. Nem régiben kórházban volt 1 hetet, eltérés volt az ekg-ban és mivel az Uh, Rtg, és vérvételek is jók lettek így szívkatéterezést csináltak neki. Ott nem találtak érszűkületet, másnap haza is engedték. Viszont a zárójelentésen a diagnózinál az ISZB szó is szerepel. Zárszóként annyit írtak hogy panaszait kisérbetegség okozza. És most jön a kérdésem lényege: pár éve meddőségi központba járunk mert sajnos nem esek teherbe ismeretlen eredetű meddőség miatt. Inszeminációra készülünk és nálam az egyik teszt eredménye pozitív lett Ureaplasmára. Az orvosom antibiotikumot javasol mind a kettőnknek az inszemináció megkezdése előtt. Kérdésem az lenne hogy szedhet-e ő antibiotikumot? Volt már fogászati problémája évekkel ezelőtt és felmerült a kérdés, hogy a jövőben ha anitbiotikumra lesz szüksége, akkor vajon szedheti-e. A következő gyógyszereket kell szednie a kardiológus javaslatára: 1x100mg Astrix, 1x75mg Trombex, 1x1 Dalnessa, este 4mg Vidotin, 1x2,5mg Nebilet, este 20 mg Roxera, 2x40mg Quamatel. Köszönöm előre is megtisztelő válaszát. Üdvözlettel
Tisztelt Nagy Anna!



Igen, szedhet antibiotikumot minden további nélkül.



Üdvözlettel:

Dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA