Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm doktor úr Anapokban volt holteres szív vizsgálatom ami kimutatta hogy éjszaka fojamán 3alkalommal vot perceken át tartó pitvarfibrilációm !2015 óta kezelnek mell daganattal ami hónalji áttételvolt .2017ben pet ct eredményem teljesen jó !Pajzsmirígyem alól működik ezért euthiroxot kapok rá most az eredményem alapján jól működik.Aszivem viszont nagyobb bedobbanások után sok kicsi követi Van hogy a vérnyomásmérő 50 es pulzust mutat ki ,nyugalmi állapotban ,terhelésre normalizálódik azt szeretném kérdezni hogy concort 5mg vehetek e be ha a vpuzusom 50-60 .A tüneteim inkább éjszaka nyugalmi állapotban vannak !Adaganatos betegségemre 6 kemót 25 sugarat kaptam.ÁLLANDÓ GYÓGYSZEREIM 5MG TRITACE 5MG CONCOR ,100MIKRO EUTHYROX AKARDIOLÓGIÁN VÉRHÍGÍTÓT KAPTA WAFARIN ORIONT .mAGAMRÓL MÉG ANNYIT 55ÉVES VAGYOK 98 KG AKARDIOLÓGIÁN AZT MONDTÁK A SZIVEM PARAMÉTEREI TELJESE JÓK!,?Szeretnék arra a kérdésre vállaszt kapni hogy a concort szedhetem e mikor 50 es pulzust mutat a vérnyomás mérő ?
Tisztelt Sántha Imréné!

Ha Önnek éjszaka pitvarfibrillációja volt, akkor a kardiológusához kell fordulnia, aki a vizsgálatot elvégezte és kiértékelte. Gyógyszerei egyébként megfelelőek.

Üdvözlettel

Dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter
dr. Vaskó Péter kardiológus

FACEBOOK CSOPORTOK

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel!

PRIMA MEDICA