Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Üdvözlöm.
1 hete szedem a Coverex kombit.
Előtte Co-Arbatran-t szedtem évekig.
Szép lassan kezd beállni a vérnyomásom, de naponta többször vannak kiugróan magas értékeim.Ilyenkor fáj a fejem, tarkóm, szédülök. Ez kB 10 perc múlva magától el is múlik és ok minden.
Mit javasol, várjak még ezzel a gyógyszerrel hátha megyszünnek ezek a kiugrások, vagy próbáljak meg mást.
Dózsa-Pál Péter

dr. Sztancsik Ilona

kardiológus
Kedves Péter!Nehéz válaszolni pontosan, mivel nem ismerem az egyéb betegségeit, azt sem tudom, milyen vizsgálata volt eddig és miért változtattak az eddigi gyógyszerelésen. Mindenképpen otthoni vérnyomásnapló vezetése, ill. ABPM vizsgálat indokolt. Az eredményektől függően lehet változtatni az eddigi terápián. Amennyiben részleletes kardiológiai vizsgálata még nem volt, ennek pótlását javaslom.Tisztelettel:Dr. Sztancsik Ilona

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!