Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Szeretnék egy időpontot kérni egy teljes körű kardiológiai vizsgálatra. Ha lehet minél hamarabb!
Köszönettel: Mravikné Brátán Gyöngyi
Tisztelt Mravikné Brátán Gyöngyi!

Szeretném megerősíteni a telefonon egyeztetett időpontját kardiológiai vizsgálatra: 2016.11.24. 9:00

Üdvözlettel: Eperjesi Renáta
Jo napot kivanok megszeretnem kerdezni hogy a 17 eves fiamat vihetem e Onokhoz kontrolra lenne szuksegem es hivatalos papir kitoltese. Koszonom. Varom a hivasukat.
Tisztelt Sárközi Csilla!A Főorvos úr felnőtt kardiológiai szakorvos, így csak 18 évet betöltött páciensekkel foglalkozik.Tisztelettel: Eperjesi Renáta
Tisztelt Doktor úr! Lájkoltam az oldalukat ahogy kért szeretném ha tudnánk valahogy beszélni volna több problémám szivemel vagy jelezen hogy tudunk konzultáni meg adtam a telefonszámomat várom a vissza jelzést.. Tiszteletel Ádámné Ináncsi Katalin 2016.10.27
Tisztelt Ádámné Ináncsi Katalin!Személyes vizit alkalmával tud a főorvos úrral kardiológiai problémájáról konzultálni.

Időpont egyeztetés céljából a következő telefonszámon tudja a Kardio Központot keresni: 06-70-610-3847Tisztelettel: Eperjesi Renáta
Tisztelt Kardioközpont!

Évek óta magas vérnyomással küzdök, a házi orvosom szerint még gyógyszerre nincs szükségem de azért óvatosságra intett. (135/90 körül ingadozik). Ajánlott különböző diétákat, amikkel kisebb-nagyobb sikereket értem el. Olvastam, hogy önök foglalkoztatnak dietetikusokat is. Mi a véleményük a Mediterrán diétáról, Önök szerint hatásos lehet a vérnyomás problémámra?

Köszönöm szíves válaszukat.

Nagy Mihály
Budapest
Tisztelt Nagy MIhály!Konkrét diétákkal kapcsolatban dietetikus kolléganőink tudnak választ adni, hogy Önnek jót tesz-e vagy sem, konzultáció keretén belül.

Időpont egyeztetés elérhetőségeinkenÜdvölettelJanicsek ZsuzsannaKedves Doktor Úr/ Doktornő!

Azzal a kérdéssel szeretnék fordulni Önhöz, hogy a házi orvosom magas vérnyomást állapított meg, mert rendre 120 körül van a vérnyomásom, állítása szerint magas a per értékem olyan 90-110 között ingadozik. Kérdésem, hogy ez tényleg így van? Valamint nem lehet, hogy csak a fehér köpeny szindrómától van? Sosem volt magas a vérnyomásom.

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Fehérvári Lilla!Az Ön esetében valóban lehet fehér köpeny szindróma, de ahhoz, hogy pontos választ tudjunk adni egy 24 órás vérnyomásmérés vizsgálatot javasoljuk Önnek. Időpont egyeztetés végett kérem keressen bennünket a 70-6103847es számonÜdvözlettelPrima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!